Jak zruším svůj uživatelský účet?

Z Help

Přejít na: navigace, hledání

Zrušení uživatelského účtu musí proběhnout ověřením, proto při požadavku o zrušení účtu vám bude zaslán e-mail o skutečnosti, že jste si o zrušení zažádal. Zaslaný e-mail je potřeba dále potvrdit. Po potvrzení o zrušení vašeho uživatelského účtu bude účet do 24 hodin zrušen - smazán. Zároveň se tak smažou všechny zprávy, komentáře, galerie a vše, co s vámi souviselo. Od té chvíle bude vaše zrušené uživatelské jméno k dispozici pro nové uživatele.

Osobní nástroje
Jmenné prostory
Varianty
Akce
Navigace
Nástroje
Ostatní